Zaračunavanje izdaje in posredovanja računov in obvestil v papirni obliki

Obveščamo vas, da bomo od 1.5.2020 dalje namesto računov, ki ste jih prejemali do sedaj, začeli pošiljati obvestila za obroke in obresti, ki bodo po vsebinski plati vsebovala vse elemente za plačilo. To velja za pogodbe o finančnem lizingu, pri pogodbah o operativnem lizingu pa boste tudi v bodoče prejemali račune.

S 1.7.2020 pa bomo za poslana obvestila in račune v papirni obliki začeli z zaračunavanjem storitev pošiljanja in obdelave, ki bodo obračunane skladno z veljavnim cenikom, ki ga lahko najdete tukaj (trenutno 1,50 EUR z DDV).

V izogib dodatnemu strošku lahko do omenjenih obvestil/računov dostopate preko našega spletnega portala na povezavi tukaj.
Za dostop do portala potrebujete uporabniško ime in geslo, kar smo vam, če ste že naša obstoječa stranka, poslali po pošti na vaš naslov. V kolikor uporabniškega imena in gesla še niste prejeli ga lahko naročite tukaj.

V primeru, da prejemate račune v pdf datoteki, boste po 1.5.2020 obvestila/račune tudi v tej obliki prejemali brezplačno na vaš elektronski naslov.

V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo preko elektronske pošte na naslovu info@summit-leasing.si

Skupaj z vami bodimo prijazni našemu okolju!