Obvestila

Selitev Informacijsko-svetovalnega centra

10.01.2020

Obveščamo vas, da se Informacijsko-svetovalni center nahaja na novi lokaciji in sicer na naslovu Tržaška 134 v 1. nadstropju, kjer smo na voljo strankam za vsa vprašanja, povezana z že sklenjeno pogodbo za vozilo. Za več informacij smo dosegljivi na telefonsko številko: 01/548-33-19.

Splošna uredba EU o varstvu podatkov

25.05.2018

Obveščamo vas, da je s 25. majem 2018 v veljavo stopila Splošna uredba EU o varstvu podatkov, ki določa nova pravila glede varstva osebnih podatkov. Cilj splošne uredbe je državljanom EU omogočiti več nadzora nad njihovimi osebnimi podatki.

V Summit Leasingu smo imeli že doslej vzpostavljen sistem, s katerim smo zagotavljali varno in odgovorno ravnanje z osebnimi podatki strank, in to bomo zagotavljali tudi v prihodnje. Obenem vas obveščamo, da smo izdali Splošne informacije o varstvu osebnih podatkov v Summit Leasingu, ki jih najdete tukaj.

Kratke informacije o tem, kaj prinaša nova Splošna uredba in kako smo nanjo pripravljene članice Združenja bank Slovenije (banke, lizinške družbe in hranilnice) si lahko ogledate spodaj.

Za več informacij smo vam na voljo na sedežu družbe (tel.: 01-548 33 60), vprašanja pa lahko posredujete tudi pooblaščencu za varstvo osebnih podatkov na e-naslov [email protected].

Summit Leasing Slovenija d.o.o.

Selitev Oddelka za potrošniško kreditiranje

20.03.2018

Obveščamo vas, da se Oddelek za potrošniško kreditiranje nahaja na novi lokaciji in sicer na naslovu Tržaška 134 v 1. nadstropju.

Nova KBM – upravljalec osebnih podatkov strank Summit Leasinga

26.10.2017

Nova KBM d.d., Ulica Vita Kraigherja 4, 2000 Maribor je kot lastnik podjetja Summit Leasing Slovenija d.o.o. postala tudi upravljavec osebnih podatkov za namene:

  • spremljanja in nadziranja skupne izpostavljenosti do posameznih strank ali skupin povezanih oseb,
  • poročanja o kapitalskih zahtevah in finančnih informacijah zneska skupne izpostavljenosti tveganju ter
  • izvajanja ukrepov po Zakonu o omejevalnih ukrepih, ki jih Republika Slovenija uvede ali izvaja skladno s pravnimi akti in odločitvami, sprejetimi v okviru mednarodnih organizacij (ZOUPAMO), in internih pravilih Nove KBM.

Stranke imate zakonsko pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, kar vam omogoča 19. člen ZVOP-1 in povezani členi.

V primeru vprašanj v zvezi z upravljanjem osebnih podatkov nas lahko pokličete na tel št. : 05 909 58 50 ali nam pišete na elektronski naslov: [email protected]

Summit Leasing Slovenija – novi član Skupine Nove KBM

18.09.2017

V začetku marca 2017 smo objavili, da so dosedanji lastniki Summit Leasing Slovenija d.o.o. (Summit Leasing), Sumitomo Corporation Group, sklenili pogodbo o prodaji 100% deleža Summit Leasinga. Na osnovi pridobitve dovoljenja Evropske centralne banke za nakup kvalificiranega deleža, ki ga je Nova KBM pridobila v sredini avgusta 2017, in izpolnitve ostalih obveznosti iz pogodbe o prodaji, je Summit Leasing 18. septembra 2017 postal novi član Skupine Nove KBM.

Klub spremembi lastništva v središču naših prizadevanj ostaja zadovoljstvo vas - naših strank, uspešno poslovanje in nadaljnji razvoj. Summit Leasing ohranja svoje ime, sedež podjetja in poslovni enoti ostajajo na istih lokacijah, vsi zaposleni nadaljujemo z delom in smo vam na razpolago na istih kontaktnih številkah in elektronskih naslovih. Veselimo se nadaljnjega sodelovanja z vami.

Summit Leasing Slovenija z novim lastnikom

7.03.2017

Sedanji lastniki Summit Leasing Slovenija d.o.o. (SLS), Sumitomo Corporation in Sumitomo Corporation Europe, so sklenili dogovor o prodaji 100% deleža SLS podjetju Biser Bidco S.à R. L., ki je v lasti Apollo Global Management, LLC (Apollo) in Evropske banke za obnovo in razvoj. Apollo je eden od vodilnih svetovnih investicijskih skladov v Sloveniji in lastniško obvladuje drugo največjo bančno skupino NKBM, ki ima skupaj s prevzetima KBS banko (bivšo Reiffeisen banko) in Poštno Banko Slovenije daleč največjo mrežo poslovalnic po celi Sloveniji. Zaradi pridobitve ustreznih dovoljenje s strani regulatorjev pričakujemo zaključek transakcije in s tem dokončen prenos lastništva v roku 6 do 9 mesecev.

Naše poslovanje ostaja nespremenjeno, ohranjamo ime podjetja, sedež podjetja in poslovni enoti ostajajo na istih lokacijah, vsi zaposleni nadaljujemo z delom in smo vam na razpolago na istih kontaktnih številkah in elektronskih naslovih.

Z novim lastnikom se bomo trudili, da bomo še okrepili prisotnost na celotnem slovenskem trgu in vam ponudili še bolj prijazne, prilagojene in v vseh ozirih konkurenčne storitve. Veselimo se nadaljnjega sodelovanja z vami.

E-RAČUN

10.12.2014

Vsem strankam, ki leasing obroke odplačujete preko položnic, zdaj omogočamo plačilo preko e-računa. Na obvestilu o obroku, ki ga vsak mesec prejmete po pošti, je navedena sklicna številka za plačevanje preko e-računa. V svoji spletni banki poiščite Summit Leasing Slovenija med izdajatelji e-računov in se z danim sklicem prijavite na prejemanje e-računov. Po aktivirani prijavi boste račune prejemali neposredno v vašo spletno banko in ne več v klasični papirni obliki.