POGOJI UPORABE

Dobrodošli na spletnem mestu Summit Leasing Slovenija d.o.o. Spletno mesto je bilo postavljeno z namenom obveščanja širše javnosti o podjetju, njegovih rešitvah, izdelkih in storitvah. Prosimo vas, da kot obiskovalec našega spletnega mesta, upoštevate spodaj naštete pogoje. Z ogledom tega spletnega mesta potrjujete, da se s pogoji strinjate in jih v celoti sprejemate.

Informacije

Lastnik spletnega mesta bo s potrebno skrbnostjo poizkušal zagotavljati natančnost in ažurnost podatkov in si hkrati pridržuje pravice, da spreminja vsebino spletnega mesta in/ali preneha z njegovim dopolnjevanjem, kadarkoli, brez vsakršnega predhodnjega obvestila in ne prevzema nobenih odgovornosti za obnovo spletnega mesta.

Zaščitne znamke

Vse znamke na spletnem mestu so zaščitene, če lastnik spletnega mesta ne določi drugače. To vključuje tudi vse lastnikove logotipe (logotipe izdelkov in korporativne logotipe) in znake. Uporaba znamk je dovoljena le s predhodnjim dovoljenjem lastnika spletnega mesta.

Omejitev odgovornosti

Vsa besedila, slike ter ostale vsebine, ki so prikazane na spletnem mestu, je izbral in uredil lastnik spletnega mesta in so zgolj informativni podatki. Kljub njihovi informativni naravi, lastnik, v primeru, da bi radi z njim sodelovali na poslovni ravni, ne odgovarja za natančnost in točnost navedenih podatkov.

Razen za neposredno povzročeno škodo, ki bi izhajala iz lastnikovega namernega zavajanja ali, ki bi nastala zaradi lastnikove malomarnosti, lastnik ali katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastajanju tega spletnega mesta, ne odgovarja za nikakršno posredno, neposredno, posebno ali slučajno škodo, ki bi nastala zaradi napačnega obiskovalčevega razumevanja vsebin spletnega mesta.

Intelektualna lastnina na spletnem mestu, vključno s patenti, znamkami in avtorskimi deli, je zaščitena. Nič na tej strani ne sme biti uporabljeno ali prikazano na kakršenkoli način brez uradnega dovoljenja lastnika spletnega mesta.

Te spletne strani vsebujejo tudi informacije tretjih oseb in povezave s spletnimi mesti tretjih oseb. Vendar podjetje Summit Leasing Slovenija d.o.o. ne pozna vsebine informacij, vsebovanih na spletnih straneh tretjih oseb in zato ne prevzema nobene odgovornosti za tam navedene informacije.

Varovanje zasebnosti

Na spletnem mestu zbiramo kontaktne informacije in nekatere osebne podatke o tistih obiskovalcih, ki bi radi prišli do informacij in v ta namen kontaktirajo podjetje Summit Leasing Slovenija d.o.o.

Izključno odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij prevzamejo obiskovalci. Kontaktne informacije uporabljamo za vzpostavitev stika z obiskovalcem, kadar je to potrebno ali obiskovalec to sam želi. Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne uporabljamo v druge namene ter jih ne razkrivamo tretjim strankam. Vaš IP-naslov bi uporabili pri ugotavljanju težav s strežnikom in urejanju spletne strani.

Naša spletna stran vsebuje tudi povezave s spletnimi mesti tretjih oseb. Summit Leasing Slovenija d.o.o. ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino teh spletnih mest.

PIŠKOTKI

Spletni piškotki (v nadaljevanju: piškotki) so majhne datoteke, ki jih med obiskom spletnega mesta strežnik pošlje uporabnikovemu brskalniku, ta pa jih nato naloži na uporabnikovo napravo (računalnik, tablico, pametni telefon), s katero uporabnik dostopa do spletnega mesta.

Na spletnem mestu se uporabljajo piškotki, s katerimi se pridobijo informacije o načinu uporabe spletnega mesta. To so piškotki, ki preko podatka o naslovu internetnega protokola (IP) omogočajo predvsem analizo pogostosti in vsebine brskanja po spletnem mestu ter nekaterih vedenjskih vzorcev uporabnika (npr. uporabnikova zanimanja, navade, vedenje, izbire, nastavitve).

Ponudnik Summit leasing Slovenija na spletnih mestih https://www.summit-leasing.si/, https://pk.takoleasy.si/ in https://1stavno.si/ uporablja lastne piškotke, obenem pa omogoča izbranim tretjim osebam, da na uporabnikovo opremo namestijo svoje piškotke (t. i. piškotki tretjih). Uporabnik s podajo soglasja za uporabo piškotkov daje soglasje ponudniku Summit leasing Slovenija in tretjim osebam (Google).

Ponudnik Summit leasing Slovenija na spletnem mestu www.takoleasy.si ne uporablja lastnih piškotkov, obenem pa ne omogoča izbranim tretjim osebam, da na uporabnikovo opremo namestijo svoje piškotke (t. i. piškotki tretjih).

Podatki o posameznih piškotkih, upravljavcih podatkov, ki se pridobijo s temi piškotki, namenih obdelave zbranih podatkov in trajanju piškotkov so navedeni v nadaljevanju:

VirNaziv piškotkaNamen piškotkaTrajanje piškotkaPiškotek po našem mnenju sodi med izjeme po ZEKom-1Obrazložitev izjeme ZEKom-1
Spletno mestoPHPSESSIDPiškot seje za avtentikacijo uporabnikaZa čas sejeDABrez piškotka ni mogoča prijava v zaprt sistem spletne strani in uporaba funkcionalnosti, ki jih zaprt sistem nudi.
Spletno mestocc_analytics
cc_social
Piškotek označuje,da je uporabnik dovolil uporabo piškotov, vrednosti pa značujejo katere tipe piškotkov je dovolil10 letDABrez piškotka ni možna nastavitev piškotkov za potrebe uskladitve z ZEKom-1

Analitični

PonudnikPiškotkiNamenTrajanje
Google Analytics__utma
__utmb
__utmc
__utmz
__utmv
__ga
Za sledenje spletnim statistikam in dejavnosti obiskovalcev na spletnem mestu (podatki o prvem obisku, ogledu strani, času brskanja, vstopni in izstopni točki). Več o posameznih piškotkih in njihovem delovanju ter o namenu uporabe zbranih podatkov lahko preberete tukaj (v angleščini).__utma: 2 leti
__utmb: 1 uro
__utmc: do konca seje
__utmz: 26 tednov
__utmv: 2 leti

Drugi piškotki

PonudnikPiškotkiNamenTrajanje
Google zemljevidiAPISID
HSID
NID
PREF
SAPISID
SID
SSID
SNID
khcookie
bc
GAPS
rememberme
MPRF
Google odloži več različnih piškotkov na spletnem mestu, ki vključuje Google zemljevide. Ker odlaganje piškotkov ni pod našim nadzorom, vas obveščamo, da so v piškotkih shranjene različne informacije, s pomočjo katerih Google izboljšuje svojo storitev Google zemljevidi. Več o posameznih piškotkih in njihovem delovanju ter o namenu uporabe zbranih podatkov lahko preberete tukaj (v angleščini).APISID: 10 let
HSID: 10 let
NID: 26 tednov
PREF: 2 leti
SAPISID: 10 let
SID: 10 let
SSID: 10 let
SNID: 6 mesecev
khcookie: do konca seje
bc: do konca seje

GAPS: 3 mesece
rememberme: 3 mesece
MPRF: 24 let

S podajo soglasja v piškotke se uporabnik strinja s shranjevanjem piškotkov in dostopom do piškotkov (oz. podatkov, pridobljenih s piškotki), že shranjenih v uporabnikovi napravi.

Uporabnik lahko o tem, ali in katere piškotke lahko upravljavci oziroma ponudniki namestijo na njegovo opremo, odloči tudi z ustreznimi nastavitvami v svojem spletnem brskalniku.